+45 7020 7022 [email protected]
Maskot på skateboard

Special-producerade tygdjur och nallebjörnar

Tygdjur och nallebjörnar med högsta kvalitet.

Vi producerar söta, roliga, mjuka, festliga och fantastisk tygdjur i alla storlekar.

Alla våra tygdjur genomgår det lagstadgade EN71-testet. Det är din garanti för ett felfritt tygdjur.

Exempel på tygdjur

Maskot Promotion har skött tillverkningen av vårt tygdjur, Tutti, som redan är en dunrande succé.”

Mette Storgaard Jensen, Marknadsförningschef hos Aarhus Symfoniorkester

Processen för ett unikt mjukisdjur

1. Priset

Vi fastställer priset för produktionen av tygdjuret med utgångspunkt från dina idéer och tankar. Du känner alltså till priset innan produktionen startar på allvar.

2. Första provet

Första provet av tygdjuret tillverkas och fotograferas. Bilderna skickas till dig för godkännande och vi gör korrigeringar med utgångspunkt från dina kommentarer.

3. Andra provet

Vi skickar ett fysiskt prov till dig, så att du kan känna, lukta och krama tills du är säker. När vi har fått ditt godkännande startar vi den stora synålen och tillverkar hela beställningen.

4. Test

Tygdjuren testas omsorgsfullt. Det sker enligt det lagstadgade EN71 1-2-3-testet, som säkerställer att produkten får överlämnas till barn ända ner till 0 år.

5. Varsågod

Nallebjörnarna är färdiga och får resa den långa vägen till Danmark.
Ca 4 månader efter första kontakten har du nu dina unika nallebjörnar – varsågod!

Vad kostar tygdjur?

Antal, storlek och detaljgrad spelar stor roll för priset. Därför rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och berättar om dina tankar och idéer. Med utgångspunkt från det räknas priset ut.

Vad är EN71?

För att ge barn och alla med barnasinnet i behåll den bästa upplevelsen av produkterna finns det vissa krav som måste uppfyllas. Kraven ställs för att undvika kvävningsrisk och hälsofarliga ämnen i de tillverkade djuren.

Genom att låta produkterna genomgå ett EN71 1-2-3-test säkerställer vi att tygdjuret är helt ofarligt. Allt dokumenteras och det garanterar lugn och ro både för dig och för oss.

En riktig bamsefar

Peter har sedan förra årtusendet designat och producerat tygdjur. Hans omfattande produktionskunskaper är unika och han vet bättre än de flesta vad som krävs av ett bra tygdjur.

Utöver produktion sysslar Peter med miljö och certifieringar. Han är en av Danmarks främsta experter när det gäller miljöcertifieringar. Det innebär att du kan vara säker på att produkterna från oss alltid är som de ska vara.

Få reda på mer om nallebjörnar genom att skriva till oss.

Jakob Benner Lundgaard

Få reda på mer om nallebjörnar och tygdjur

Läs mer om tygdjur

Skänk ett märke att ta hem

Barn och vuxna älskar tygdjur och nallebjörnar och de flesta tygdjuren har lång livslängd. Det innebär att ditt varumärke kan exponeras under lång tid framåt. Det gör ett tygdjur extra effektivt som merchandise.

Universumet kring din figur

Om ni redan har en populär figur är det dags att producera ett motsvarande tygdjur. På det sättet utvecklas universumet kring figuren. Tygdjur, som liknar maskoten för idrottsevenemang t.ex., är också populära som priser vid prisutdelningar, eftersom idrottarna får ett bestående minne med sig hem.

Skräddarsydda som du själv vill

Du bestämmer själv hur tygdjuret ska se ut. Alla våra tygdjur produceras från grunden och vi funderar, tillsammans med dig, ut hur dina tygdjur ska se ut. Vi är inte färdiga förrän du är nöjd.

Med eller utan maskot

Ditt nya tygdjur behöver inte nödvändigtvis vara knutet till en maskot. Du kan utan vidare få unika nallebjörnar utan att de har något att göra med en maskot. Men samma villkor gäller för tygdjur som för nallebjörnar – vi producerar dem med hög kvalitet.

Søde maskotter fra Maskot Promotion. Tøjdyrene er af bedste kvalitet.
Få et tilbud på dine tøjdyr
Ring på 7020 7022

You have Successfully Subscribed!