+45 7020 7022 [email protected]
Maskot på skateboard

Designa din egen maskot

Vi producerar maskotar för företag, event och sportklubbar.

Är du på jakt efter en fantastisk, mjuk och funktionell maskot? Tillsammans skapar vi en unik maskot som passar just dina idéer och önskemål.

Vi ser fram emot att få samarbeta med dig!

Stor maskot. Festlig maskot. Specialdesignad maskot

Bli inspirerad av andra

Det här får du när du handlar os Maskot Promotion

Gratis design

Hos Maskot Promotion designar vi din maskot gratis. Våra duktiga designers förvandlar ord och idéer till läckra karaktärer som blir imponerande maskotar.

Kundnöjdhetsgaranti

Produktionen är indelad i två faser och varje fas innehåller anpassning och godkännande. Processen garanterar en maskot som du garanterat blir nöjd med.

EU produktion

Som skandinavisk partner i Euromascots™ har vi tillgång till de bästa maskotskrädderierna i Europa. Alla våra maskotar produceras i EU och är godkända enligt europeisk lagstiftning.

15 års erfarenhet

Vi har designat och producerat maskotar för den skandinaviska marknaden sedan 2003. Vi har lång erfarenhet av vad som fungerar, och det syns på resultatet.

Maskotproducent sedan 2003

Vi producerar ca 500 maskotar varje år

Levande exempel

Besök oss på Youtube och se maskotarna dansa!

maskoten har tagit åskådarna med storm”

Torben Væver, Idrottsdirektör för Skanderborg Håndbold

Vad kostar en maskot?

Priset för en maskot varierar beroende på storlek, modell och detaljgrad. Vi är alltid redo att ge ett prisförslag utan förpliktelser, så att du har något att arbeta med.

Snyde række som ikke vises så den øverste er lukket 🙂
Syr ni dem för hand?

Jepp! Vi producerar alla maskotar för hand, och det går åt ca 120 arbetstimmar för en professionell maskot.

Hur räknas priset ut?

Vi erbjuder olika modeller och priset fastställs beroende på modelltyp, detaljgrad och tillbehör.

Vägledande pris

Våra specialdesignade maskotar kostar från 17.000 DKK och uppåt. De flesta maskotarna finns i prisläget 25.000 till 30.000 DKK, exkl. moms.

Träffa vår maskotör

Jakob har uppträtt som maskot under större delen av sitt liv och vet om någon vad som krävs för att göra succé som maskot.

Den kunskapen har omsatts till komfortabla lösningar i vår maskotproduktion och gör att vi levererar de mest ergonomiska kostymerna på marknaden. Jakob är bland annat upphovsman till våra idrottsmaskotar.

Jakob Benner Lundgaard

Goda råd om maskotar

Innan du köper maskot

Berätta för oss vad du förväntar dig av din nya maskot. Dina överväganden påverkar hur designen bör vara och det är viktigt att vi talar om det i början av processen.

Sköt om din maskot

Din maskot kommer att hålla i många år om du tar väl hand om den. Vi rekommenderar att du hänger ut maskoten på vädring efter användningen – varje gång! Det ser till att kostymen och pälsen inte får tryckskador eller möglar. Vi erbjuder speciella ställningar för upphängning, men vanliga torkställningar kan också användas. Kostymen bör förvaras varmt, så att svetten kan förångas.

Kurser för maskotförare

För att du ska få ut mesta möjliga av din nya maskot erbjuder vi kurser för dina maskotförare. Vi utbildar maskotförare så att de är redo att ge maskoten liv och ditt varumärke synlighet.

Övning ger färdighet

Det är viktigt att din maskotförare provar kostymen och övar sig innan det första eventet. Genom att prova kostymen får maskotföraren möjlighet att ställa in huvudet korrekt, undersöka möjligheterna till rörelse och vänja sig vid den begränsade utsikten. En korrekt inställd maskotkostym ger de bästa förutsättningarna för naturliga rörelser, och det uppskattar publiken.

Merchandise vid sidan av

Ballonger, nyckelringar och karameller är perfekt när maskotar ska dela ut något. Större saker, som halsdukar, nallebjörnar och t-shirts, kan vara en bra idé när maskoten har blivit etablerad och fått en skara fans. Du kommer att bli överraskad över hur många som kommer att vilja ta med sig den nya häftiga maskoten hem i form av nallebjörnar och annat. Vi är alltid redo att hjälpa till, oavsett vilken typ av merchandise du vill ha.

Vi tilbyder alle former for merchandise hos Maskot Promotion
Få et tilbud på en maskot
Ring på 7020 7022

You have Successfully Subscribed!