+45 7020 7022 [email protected]

Merchandise med logo

Om du är på jakt efter reklamartiklar eller giveaways så kan vi hjälpa dig.

Vi producerar godis med loggor, kläder med tryck, uppblåsbara produkter, barntatureringar, banderoller, dryckesflaskor och mycket annat.

Hos Maskot Promotion fokuserar vi på produktsäkerhet och du kan vara säker på att produkterna från oss uppfyller alla gällande miljökrav.

Exsempel på merchandise

Certifierat merchandise

Uppblåsbara produkter

Om du har en produkt eller en figur som du vill producera i jättestort format så hjälper vi dig. Vi ser till att du får exakt det du söker. Skriv till oss och få ett erbjudande utan förpliktelser.

Eget tryckeri

Vi har eget tryckeri och levererar tryckta textilier snabbare än de flesta. Och eftersom vi dessutom hoppar över ett led får du mycket förmånliga priser. Våra tryck är också omsorgsfullt testade och godkända enligt alla gällande EU-regler.

Reklamvatten i hållbar förpackning

Behöver du vattenflaskor med loggor? Besök www.reklamevand.dk.

Där hittar du miljövänliga vattenflaskor som produceras CO2-neutralt och till 100 % av återvunnen plast. Vattnet tappas från underjordiska källor som finns i ett naturreservat.

En del av något mer

Kluntz Promotion har funnits sedan 1996 och äger Maskot Promotion. Vi är en av Danmarks största leverantörer av merchandise och du får garanterat konkurrenskraftiga priser och leverans i tid. Vårt starka fokus på hållbarhet är din garanti för sunda produkter.

Läs mer om merchandise

Varför använda merchandise?

Merchandise används ofta som ett led i marknadsföring. Om du låter mottagare ta med sig produkter, med din logo påtryckt eller ingraverad, hem kan du påverka dem under lång tid framåt. Oftast är det kvalitetsprodukter som kommer att ge störst värde över tid.

Merchandise för återförsäljning

Många fanklubbar har en fanshop där fansen kan köpa halsdukar, nallebjörnar, t-shirts och mycket annat. Vi producerar allt för en bra fanshop och om du köper flera saker från oss erbjuder vi attraktiva mängdrabatter.

Lagerföring av merchandise

Om du vill köpa en större mängd merchandise, men har ont om lagerutrymme, så kan vi erbjuda oss att förvara produkterna åt dig. Vi har ett stort uppvärmt lager där vi har utrymme för dina merchandise-artiklar. Det låter dig göra löpande beställningar.

Merchandise utan en maskot?

Du måste inte ha en maskot för att kunna köpa merchandise hos oss. Vi hjälper dig oavsett om du har en maskot eller ej.