+45 7020 7022 [email protected]

Träffe våra kunder

Vad kunderna säger

“Maskot Promotion har skött tillverkningen av vårt tygdjur, TUTTI, som redan är en dundrande succé. Jag är otroligt glad över processen som vi hade och jag upplever Maskot Promotion som en professionell och duktig samarbetspartner”.

Mette Storgaard Jensen

Projektmedarbetare, Aarhus Symfoni

“Hos Fable Media anlitade vi Maskot Promotion för design av vår logo för Fable Casino & Fable Media i form av en fysisk maskot. Vi var mycket sent ute med idén, men Maskot Promotion lyckades ändå leverera en produkt som vi nu har varit mycket nöjda med i 3 år.”

Kristoffer Holten Madsen

Head of SEO, Fable Media Aps

“Mulle och Spjæt fick ett väldigt fint mottagande av både unga och vuxna kunder och uppfyller i hög grad våra förväntningar. Maskot Promotion är punktliga, dynamiska, kreativa och flexibla”.

Lisnet Michaelsen

Marknadsföringsmedarbetare, Middelfart Sparekasse

“Vi fick fantastisk service av Maskot Promotion. Vår gamla maskot var sliten och behövde förnyas. Vi fick en unik maskot och deltog hela vägen, från första skiss till färdig maskot. Alla barnen älskar vår maskot Leo, som utan tvivel är ett fantastiskt blickfång för oss. Vi kan definitivt rekommendera Maskot Promotion”.

Ninna Hundebøl

Frivillig koordinator, Leo Club

“Processen var fylld med kreativitet och resultatet är en funktionell maskot med hög kvalitet. Vi vill definitivt rekommendera Maskot Promotion till andra”.

Astrid Andreassen

Eventkoordinator, DBU

“Vi fick den bästa rådgivningen från Maskot Promotion och vår maskot Dahily älskas av alla och skapar kanonbra branding, bl.a. under DHL-stafetten. Processen var mycket professionell och jag kan varmt rekommendera Maskot Promotion.”

Susanne Katja Kristensen

Marketing manager, DHL

Glade og tilfredse kunder

Super koordinator

Christina är kvinnan som håller samman trådarna i en hektisk vardag. Hon är tusenkonstnären som kan allt och tar hand om det praktiska.

Om du har en återbeställning eller en fråga är du alltid välkommen att kontakta Christina.

Jakob Benner Lundgaard